Široké rezance s vlnkou sú vynikajúce s omáčkami, či už rajčinovými alebo smotanovými dobre zmiešajú. Vyčarujte si i vy chutné jedlo v dennom zhone za krátky čas s našimi produktami. Prikladám krátky recept pre inšpiráciu.
Široké rezance s hubami v smotanovej omáčke
- 400g širokých rezancov
- 100g húb - kúpiš i u nás BASSTA Šampióny krájané 290g
- 1 strúčik cesnaku
- 200ml smotana na šlahanie
- olivový olej - kúpite i u nás BASSTA olivový olej 1l alebo BASSTA extra olivový olej 1l
- soľ, šalvia, tymian
RADA NAD ZLATO - ak máte bylinky čerstvé dajte ich na panvicu ako prvé a vytiahnite ich pred pridaním smotany. Ak sušené až do smotany. :)
Na rozpálenej panvici opražíme nadrobno nakrájaný cesnak, pridáme nadrobno nakrájané huby na 1min. Prilejeme smotanu a povaríme 5minút na miernom ohni. Pridáme tymian a šalviu (sušené). Cestoviny vložíme do vriacej osolenej vody (100g na 1l vody) a na miernom ohni za občasného miešania varíme podľa doby varu uvedenom na obale 2-10minút. Do hotovej omáčky pridáme scedené cestoviny a dobre premiešame, aby sa spojili s omáčkou. Prajem dobrú chuť.

9,33 €
7,84 € bez DPH